Utakmice Zmajeva protiv Amerike i Meksika na FACE TV

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine krajem ovog mjeseca igra dvije prijateljske utakmice protiv Sjedinjenih Američkih Država (28. januara) i Meksika (31. januar), a bh. navijači imat će priliku gledati Zmajeve u ditrektnom TV prijenosu.

Oba susreta bit će emitovana na FACE TV, što je danas i potvrđeno iz ove TV kuće.

– Naša selekcija će u Americi odigrati obje utakmice, a na klupi Zmajeva debitovat će stručnjak Robert Prosinečki koji je prošle sedmice izabran za novog selektora reprezentacije. Utakmica SAD – BiH se igra 28. januara u StubHub centru u Los Angelesu i to u terminu od 19.30 sati po američkom vremenu odnosno 29. januara u 3.30 sati po našem na programu FACE TV. Svi koji propuste live prijenos utakmicu mogu gledati 29. junuara u 19.15 sati na programu FACE TV – saopćeno je iz ove TV kuće.

BiH i SAD su do sada odigrale jedan međusobni susret. Na stadion “Asim Ferhatović Hase” 14. augusta 2013. godine Amerika SAD je u prijateljskom susretu pobijedila sa 4:3.

Utakmica Meksiko – BiH se igra 31. januara na stadionu Alamodome u San Antoniju u Teksasu, i to u terminu od 20.30 sati po američkom vremenu, odnosno 1. februara u 3.30 sati po našem vremenu.