UPOK Kakanj: Uskoro implementacija projekta „Promocija kakanjske privrede“

Udruženje poslodavaca općine Kakanj „Centar za podršku biznisu“ obaviještava sve privredne subjekte sa područja općine Kakanj da uskoro počinje implementaciju projekta „Promocija kakanjske privrede“

Projekat je podržan od strane Općine Kakanj i osiguraće priliku da Udruženje poslodavaca predstavi svoj rad i svoja postignuća u najboljem svjetlu, a ujedno dati privrednicima članovima Udruženja poslodavaca koji su osnovani i posluju u Kaknju priliku da široj javnosti predstave svoje kompanije, proizvode i usluge.

Projekat će obuhvatiti ciklus od 16 televizijskih emisija koje će se snimiti u saradnji sa NTV IC Kakanj. Emisije će se emitirati na više televizijskih kanala, te će pored samog predstavljanja privrede, omogućiti potencijalnu saradnju, promociju, širenje tržišta i nove poslovne prilike.

Za sve privredne subjekte koji budu članovi Udruženja poslodavaca općine Kakanj „Centar za podršku biznisu“ na dan 31.12.2019. godine biće omogućeno učešće u projektu i predstavljanje svoje kompanije, brenda, proizvoda i usluga.

Pozivamo sve zainteresirane privredne subjekte da se pridruže članstvu Udruženja i osiguraju učešće svoje kompaniju u ovom projektu.

Promovišemo kakanjsku privredu. Vrijedi biti član UPOK-a.

KONTAKTIRAJTE UDRUŽENJE POSLODAVACA OPĆINE KAKANJ:

Tel: +387 (0)32/558-666
Mob: +387 (0)61/786-232
E-mail: upok.kakanj@gmail.com
Web: www.upok.ba
Adresa – Rudarska bb (Zanatski centar), 72240 Kakanj