U nedjelju kviz AG Club Kakanj – Edoteka

AG Club Kakanj u saradnji sa „Edotekom“ u nedjelju (23.02.2020) organizuju kviz. Kvizovi u barovima , pubovima su jako popularni u svijetu, a sve veću popularnost imaju i u Bosni i Hercegovini. Upravo kviz „Edoteka“  je jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji kviz u našoj državi.

Nakon uvoda u kviz u AG Club, koji je  privatno organizovan,  otišli su stepenicu više i pozvali Edina Sinanovića koji organzuje već poznati kviz Edoteka.

Dinko Alešević je za naš portal rekao da je već  dvije godine organizovao kviz u AG Club-u, koji je trajao dva puta po dva mjeseca, ćisto da vidi odgovor njegovih gostiju i kolika je zainteresovanost za ovaj vid zabave i takmičenja. Već nakon prvih kvizova je ustupio u kontakt sa Edinom Sinanovićem i nakon pregovora su uspjeli dogovorit saradnju, dodao je da: “Naša priča oko kviza je već dobila podršku od sponzora kojih će nadam se biti sve više i ovim putem im se zahvaljujem. Sponzorske nagrade idu našim takmičarima.“

Edin Sinanović

Za naš portal govorio je i Edin Sinanović organizator kviza „Edoteka“:

„Već 12 godina radim sa mnogo saradnika za ovu uspješnu priču. Do sada nismo imali praksu da gostujemo van Zenice, ali  poziv AG Cluba je bio korektan i obećavamo vrhunsku zabavu i taj takmičarski duh će naravno biti nagrađen brojnim nagradama. Ovim putem pozivam sve kakanjce, ali i zainteresovane iz drugih gradova da nam se pridruže” rekao je Edin Sinanović za naš portal.

Kviz će se održati u nedjelju (23.02.) u AG Club-u Kakanj.

Sponzori AG Club – Edoteke su: Silver Shop – Zlatarne“Dar“ Kakanj, Frizerski salon „Hardy“,  Restoran“Lipa“, „Amfora“, “GYM ‘N’ JUICE (Fitness centar – Kakanj)