U Kaknju predstavljena Naša stranka: “Neka ovaj grad postane grad sretnih ljudi!”

Nedavno je u Kaknju sa radom počeo Općinski odbor Naše stranke, a jučer je, povodom osnivanja kakanjske općinske organizacije održano druženje članova stranke sa novinarima.

Aktivnosti na osnivanju općinske organizacije počeli su prije par mjeseci, a nedavno su privedeni kraju.

Predsjednik Općinske organizacije Dževdet Huskić kazao je za Kaportal.ba da su razlozi osnivanja Naše stranke prije svega institucionalno djelovanje u rješavanju običnih problema građana:

“Kad živite u velikom gradu, možete sebi priuštiti da se ne bavite politikom ili pitanjima koja se tiču direktno vas. Zato što, statistički, uvijek ima neko drugi ko će pokušati riješiti vaš problem. Međutim, kad živite u malom gradu, ne možete sebi priuštiti takav, luksuz. Morate dati nešto, u stvari, morate dati sve od sebe da nam svima bude bolje. Ako nećemo mi, ko će? Ako nećete vi koji dijelite naše vrijednosti, ko će?”, kazao je Huskić i pozvao građane Kaknja da im se pridruže:

“Pozivam vas da nam se pridružite i da zajedno učinimo ovaj grad boljim i sretnijim mjestom za život. Ovaj grad je bezbroj puta dokazao da je grad dobrih ljudi, neka postane i grad sretnih.”

Za predsjednika Odbora izabran je Dževdet Huskić, dok su potpredsjednice Dženita Hadžiahmetović i Behija Kulović.

Članovi Odbora su Mirsada Imamović, Emir Bilalović, Marcela Ravlija, Dženan Šarić, Jasmina Neimarlija, Mirza Bajramović i Esad Delibašić.

Sekretarka odbora je Adrijana Bilalović, dok su u Nadzornom odboru – Mirza Salkić, Helena Andrijević i Senka Imamović.

Građanima su iz Naše stranke poručili da sve o aktivnostima mogu saznati u prostorijama stranke,  u ulici Alije Izetbegovića – lamela niz C (kod drugog solitera), svakim danom osim nedjelje od 11:00 do 13:30 ili putem Facebook stranice.