Protekle sedmice su u restoranu “Naša Kuća” u Kaknju menadžer Hotela Kakanj, Admir Čaluk i Sanja Ivanković – Kahl, predstavnica grupe Dijaspora Kaknja dogovorili povoljne uslove za noćenje u ovom hotelu svim članovima ove grupe.

“Uz degustaciju jela bogate kuhinje restorana “Naša Kuća” koji se može porediti sa evropskim restoranima, dogovorili smo popust od 20% na noćenja u Hotelu Kakanj za sve članove Facebook grupe “Dijaspora Kaknja“. Do sada je bilo mnogo organizovanih posjeta iz dijaspore, a iz menadžmenta ovog prekrasnog hotela su prepoznali ideju za odličnu saradnju.”, kazala je za Kaportal.ba Sanja Ivanković – Kahl.

Više informacija moguće je dobiti u Facebook grupi Dijaspora Kaknja ili kontaktirati Sanju Ivanković – Kahl putem njenog Facebook profila, te putem maila info@hotelkakanj.ba.

Smještajni kapacitet Hotela čini 18 moderno opremljenih soba sa svim pogodnostima koje potrebuje moderan čovjek. Pored smještajnih kapaciteta Hotel u sklopu svoje ponude nudi i café – restoran „Naša kuća“ te igraonicu za najmlađe goste i posjetioce Hotela.

Hotel se nalazi na lokaciji idealnoj za one koji žele istraživati Kakanj ili što brže i lakše obaviti svoje poslovne obaveze. Ugodan ambijent te reprezentativno namješten enterijer kao idealan spoj prirodnih materijala i modernih boja omogućava Vam organizovanje poslovnih ručkova, sastanaka, kao i ugodnih i opuštajućih porodičnih i drugih okupljanja.