Prolongirana repriza koncerta “Bilo Jednom Na Balkanu”

Nakon rasprodatih ulaznica za koncert “Bilo Jednom Na Balkanu” u rekordno kratkom vremenu i upućenih molbi građana da se koncert ponovi zbog onih koji nisu na vrijeme osigurali ulaznicu za premijeru, iz JU KSC Kakanj su odlučili da organizuju i reprizno izvođenje koncerta.

“Planirano je da se isti održi u nedjelju 27.11.2016. godine, međutim zbog nemogućnosti dolaska tj. učestvovanja izvođača kojih je preko 100, zbog velikih finansijskih troškova koje iziskuje ovaj projekat, odlučili smo da reprizno izvođenje koncerta ipak prolongiramo za drugi termin. Zbog nemogućnosti dolaska svih izvođača repriznim izvođenjem ne bismo bili u prilici prikazati kompletan dojam i širu sliku ovog velikog projekta.”, navodi se u saopštenju.

Reprizno izvođenje koncerta domaće filmske muzike “Bilo Jednom Na Balkanu” zvanično prolongira se za drugi termin. O gostovanjima koncerta i ponovnom prikazivanju u Kaknju građane će iz JU KSC Kakanj naknadno obavijestiti.

“Ovim putem se izvinjavamo građanima koji su već kupili ulaznicu te ih obavještavamo da će bez problema moći vratiti novac na info-pultu JU KSC Kakanj.”, kazali su iz JU KSC Kakanj.