Neša Bridžis  jedan od vodećih „Stand up“ komičara u regionu, te sigurno možemo reći da je ovo najveći događaj koji organizira AG Club Kakanj.

Naziv predstave je „Život“ – iskarikirana autobiografija našeg Neše Bridžisa u kojoj će iz svog ugla uspoređivati prošlo, sadašnje ali i buduće vrijeme. Neša će kroz predstavu, kako mi kažemo, „imitrati“ razne likove koje nikada nismo sreli, ali ih sve dobro poznajemo.

„Radujem se dolasku u Kakanj, vjerujem da će svi prisutni otići nasmijani i da će još dugo poslije nastupa prepričavati tu lijepu septembarsku noć“ izjavio je za naš portal Neša Bridžis.

Neša Bridžis je održao veliki broj predstava, čiji ukupan broj prelazi 3000,  radio je širom regije. Nastupao je u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, ali i u drugim zemljama Evrope. Imao je čak i uspješnu turneju po Australiji.

“Zainteresovanost publike je jako velika, ostao je još mali broj ulaznica. Ovim putem se zahvaljujemo našim sponzorima i svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta , jer organizacija nije bila baš jednostavna, ali uspjeli smo i jedva čekamo Nešin nastup.”, izjavili su iz AG Cluba.

Ulaznice možete kupiti u AG Clubu po cijeni od 5 KM.

Sponzori koji su podržali događaj su: Tuborg, Stock BiH, DAANSI Digital, Trgošped, Hotel Kakanj i Ava Star.

Medijski pokrovitelji: RSG Radio, Radio Mix i kaportal.ba