Ogromno interesovanje, karte rasprodate: Kakanjac Emir Aličković sa svojim “Lapsus bendom” večeras u My Face-u

Fantastični “Lapsus band” sa frontmenom Kakanjcem Emirom Aličkovićem večeras će održati koncert u popularnom sarajevskom klubu My Face sa početkom od 22 sata. Interesovanje za ovaj nastup je ogromno, tako da su karte već rasprodate.

– Pozivamo publiku da nam se pridruže u My Faceu gdje mogu očekivati mnogo dobre muzike, lijepe energije i emocija koje nikada ne fale na našim nastupima. Potrudit ćemo se da im priredimo noć za pamćenje- poručili su iz “Lapsus banda” pred večerašnji nastup.

Ovaj bh. bend vrlo brzo stekao je popularnost na području BiH, ali i regije, gdje nastupaju i rado su viđeni gosti u brojnim gradovima. Bend čine lider i vokal Emir Aličković, bubnjar Mumin Korajac, gitarista Mahir Osmanović, te klavijaturisti Muamer Bošnjaković i Temin Buza, također Kakanjac.

Nedavno su predstavili singl “Santa leda” i propratni spot, koji na kanalu Youtube za sada ima već preko 11 miliona pregleda. Bend je postao prepoznatljiv po odličnim coverima pjesama muzičkih zvijezda.

Također, pažnju javnosti prije nekoliko dana privukli su mini koncertom koji su održali na ulici u Sarajevu, a koji je dio njihove humanitarne akcije koju će nastaviti u drugim bh. i gradovima regije. Novac koji prikupe tokom ovih koncerata oni će udvostručiti i usmjeriti institucijama i njihovim članovima koje smatraju najugroženijim, a prva u nizu je dom za za nezbrinutu djecu u prijestonici BiH.