Napreduju radovi na izgradnji nove zgrade “Nove trgovine – S”, dostupno još samo 15 stanova

Nakon uspješno realizirane stambeno-poslovne zgrade “UŠĆE”, u toku je izgradnja nove stambeno-poslovne zgradu u Kaknju koju gradi kakanjska kompanija “Nova trgovina – S”.

Ovaj stambeno-poslovnom objektu “VILA” se nalazi u ul. 309. brdske brigade, pored Spomen parka rudarima, iznad zgrade NTV IC, što je veoma atraktivna lokacija u našem gradu, a pri tome veoma mirno i zdravo okruženje, u čijoj neposrednoj sredini postoje dva parka, osnovna škola, zgrada Opštine, zgrada MUP-a, Dom zdravlja, itd., čime je objekat pogodan budućim stanarima svih uzrasta.

“Interesovanje za stanove je veliko, pa je već prodato više od polovine dostupnih stanova. Što se tiče radova, napreduju brzo, tako da imamo još grube radove na četvrtom spratu, a uskoro će početi i ostali radovi unutar stanova.”, kazao nam je Mirza Zaimović, direktor “Nove trgovine – S”

Ostali su dostupni sljedeći stanovi:

  • stan 41,00 m2: sprat 3 x2, sprat4 x1
  • stan 52,5 m2: sprat 1 x1
  • stan 51,5 m2: sprat 1 x1, sprat 4 x1
  • sprat 52,6m2: sprat 1 x2, sprat 2 x1, sprat3 x1, sprat4 x2
  • stan 48,5 m2: prizemlje x1
  • stan 52,3 m2: prizemlje x1
  • stan 53,4 m2: prizemlje x1

Ukupno je ostalo 15 (/36) stanova.

U zgradi će se nalaziti 36 stanova kvadrature od 41 do 68 m2, a cijena je 1350 KM – 1500 KM po m2, sa uračunatim PDV-om. Stanari će također imati pogodnosti prilikom kupovine garažnog mjesta, u garaži koja se nalazi u suterenu objekta.

Objekat će se zagrijavati iz sistema gradskog centralnog grijanja sa zasebnom podstanicom koja će obezbjediti maksimalan efekat. Iskustvo na zgradi “Ušće” je pokazalo da uz upotrebu vrhunske stolarije sa troslojnim staklom, termoizolacije krova mineralnom vunom  i termofasadom od 10cm prosječni mjesečni trošak za zagrijavanje 1,50 KM po m2.

Objekat je projektovan tako da svojim izgledom i arhitekturom, te izborom materijala kojim se gradi ne naruši već postojeći ambijent i okruženje u kojem se nalazi.

Ukoliko želite da budete dio takvog okruženja i obezbjedite sebi udoban, moderan i topao dom obratite se u Novu Trgovinu – S na broj telefona 061 241 657, lično u prostorije firme, Facebook stranicu https://www.facebook.com/NovaTrgovinaKakanj/ ili na e-mail info@novatrgovina.ba.