Nakon manje od godinu dana od pokretanja biznisa iza Emina i “Cleana” mnoštvo zadovoljnih Kakanjaca

Prije nešto manje od godinu dana mladi Kakanjac Emin Mušija pokrenuo je, tada prvi u Kaknju, servis za čišćenje pod nazivom “Clean”. Biznis je pokrenut uz pomoć Općine Kakanj u okviru programa “Pokreni svoj posao u Kaknju”.

Iako se često zna desiti da su pokušaji biznisa nakon par mjeseci osuđeni na propast, mladi Emin je vrijednim trudom i radom održao i unaprijedio svoje usluge a tome svjedoči mnoštvo zadovoljnih klijenata širom Kaknja ali i susjednih općina.

Servis vrši dubinsko čišćenje namještaja i tepiha, kao i usluge redovnog čišćenja, temeljnog usisavanja i pranja tepiha, te tapaciranog namještaja.

Radi što efikasnijeg obavljanja generalnog čišćenja, koriste se vrhunske mašine i oprema kao i koncentrovana sredstva za čišćenje pri čemu se otklanjaju sve vrste prljavštine i nečistoća.

“Pranje Vašeg namještaja, garnitura, ležajeva, dušeka, stolica, fotelja, kancelarijskog i ugostiteljskog namještaja vršimo sa profesionalnim ekstracionim mašinama i vrhunskim ekološkim i antibakterijskim preparatima. Imamo terensku ekipu sa bogatim iskustvom, tako da možemo garantovati maksimalni kvalitet u suprotnom vraćamo novac. Poslije tretmana Vaš nameštaj ne samo da će izgledati kao nov, nego će Vam prijati zdrav boravak na njemu, poslije odstranjenih grinja, bakterija i raznih nečistoća. Provjerite zašto kažu da smo najbolji. Nazovite nas i rezervišite termin – 062 487 184”, poručuju Emin i njegova ekipa koje možete kontaktirati i putem Facebook stranice.