MojSan: Zadržat ćemo sve uposlene i bez finansijske intervencije države!

Povodom novonastale situacije i pandemije COVID-19 kompanija Delibašić poliuretani d.o.o. Kakanj – brend MojSan objavila je saopštenje u kojem se kaže:

“Pred nama se nalazi izazovan period, kome u ovom trenutku ne možemo predvidjeti kraj, ali cijeneći sve što smo zajedničkim snagama do sada postigli, učinit ćemo maksimalne napore i apsolutno sve što je u našoj moći da zadržimo sve naše uposlenike i radna mjesta u narednom periodu i pored stagnacije poslovnih aktivnosti!

Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o. – brand MojSan će bez finansijske intervencije države omogućiti zadržavanje svih trenutno uposlenih radnika u naredna 3 mjeseca i time staviti na raspolaganje sva dostupna novčana sredstva potrebna za održavanje radnog statusa uposlenih u vanrednim okolnostima!

Do sada, u našoj bogatoj istoriji poslovanja smo prošli mnoge trenutke, obilježene uspjehom i pozitivnošću. Ništa od toga ne bi bilo moguće da nismo djelovali zajedno, svako na svoj način i uz unikatni vlastiti doprinos da MojSan učinimo ljepšim, vedrijim i dražim našim cijenjenim kupcima.

Izazov koji je pred nama ćemo prevazići i boriti se da iz ovoga izađemo jači, zreliji i spremniji da nastavimo raditi ono što najbolje znamo – uljepšavati snove vlastitim proizvodima!”