KK „Kakanj“ i Sarajevska pivara potpisali ugovor o saradnji

Košarkaški klub „Kakanj“ i Sarajevska pivara d.d. potpisali su ugovor o saradnji u novoj košarkaškoj sezoni, prema kojem će „Lejla- voda ljubavi“ biti oficijelna voda svih selekcija ovog kluba.

„Potpisivanjem ovog ugovora smo još jednom dokazali da se pravi projekti lako prepoznaju. Sigurno je da će nam mnogo doprinijeti ovo sponzorstvo i da ćemo skupa ostvariti dobre rezultate. Zahvaljujem se na povjerenju Sarajevskoj pivari, koja svojim brendom Lejla direktno pomaže radu KK Kakanj, počev od seniorskog tima, pa do mlađih selekcija,“ kazao je predsjednik Košarkaškog kluba Kakanj Nedžad Rožajac.

Ovo je već druga sezona u kojoj će Sarajevska pivara podržati rad KK Kakanj.

„Nama je zaista drago da ćemo i ove godine podržati KK Kakanj, jer nastojimo da u kontinuitetu podržavamo sve projekte, klubove i institucije kod kojih vidimo napredak. Svake godine podržimo više od 200 sportskih, kulturnih i društveno odgovornih projekata i smatramo da je naša dužnost, jer smo domaća komapnija, da podržimo sve one koji doprinose poboljšanju kvaliteta života u našoj zemlji,“ istakla je direktorica Sarajevske pivare d.d. Aida Hrustić.

„KK Kakanj“ se takmiči u najjačem rangu košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine, a Sarajevska pivara je podržala projekt mladog tima i trenera, koji su i prošle godine bilježili dobre rezultate i ostvarili svoje ciljeve.