Pozitivna biznis priča iz Kaknja: “Primus-color” stolarija ugrađuje se u cijeloj BiH

 

Privredno drušvo Primus-Color d.o.o. Kakanj preduzeće je koje među Kakanjcima uživa dobru reputaciju već dugi niz godina. Ovo je porodična firma osnovana 2003. godine, a na samom početku se bavila isključivo trgovinom, kao društvo za veleprodaju i maloprodaju boja i lakova kada je bila glavni zastupnik ”DYO” boja i lakova iz Turske.

U godinama koje su slijedile, osluškujući tržište i zahtjeve kupaca došlo je do ocjene da trgovinskoj djelatnosti treba dodati i proizvodnju.

Od 2007. godine “Primus-Color” se počinje baviti isključivo proizvodnjom i ugradnjom PVC i ALU stolarije.

Danas “Primus-Color” iza sebe ima stotine objekata opremljenih kvalitetnom PVC i ALU stolarijom i niz zadovoljnih kupaca širom Bosne i Hercegovine: u Sarajevu, Zenici, Brčkom, Jablanici…

“U našoj poslovnici u Kaknju, u ulici 311. Lahke brigade proizvodimo stolariju vrhunskog kvaliteta po Vašoj mjeri, uz dugogodišnju tradiciju i iskustvo, koje garantuje vrhunsku kvalitetu i trajnost naših finalnih proizvoda.”, kažu u “Primus-Color-u” i ističu da su izlazak na mjerenje i izrada predračuna besplatni.

Osim Kaknja, ova firma ima poslovnice i u Zenici (Zukići 5.) i Sarajevu (Zmaja od Bosne 57.). Više informacija na web stranici primus.ba.

 VELIKa AKCIJa – POPUST OD 20% NA KOMPLETAN ASORTIMAN STOLARIJE!

MOŽETE IH KONTAKTIRATI NA BROJ TELEFONA 032 554 440!