Kakanjka Adisa Smolo Ahmetović predstavlja BiH u Parizu na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara

Naša sugrađanka Adisa Smolo Ahmetović učestvuje kao predstavnica BiH na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara koje je 14. septembra otvoreno u Parizu i koje završava u ponedjeljak 16. septembra.

U proteklih nekoliko mjeseci Adisa se vrijedno i ustrajno pripremala za svoj nastup na svjetskoj smotri, a kao posebno važan datum navela je 16. septembar kada će se takmičiti radom na svojoj lutki na kojoj je trenirala 5 mjeseci.

Našoj sugrađanki upućujemo izraze podrške.

“Dragi moji, dođe i moje vrijeme da idem na svjetsko nakon 5 mjeseci svakodnevnog treninga pored mog regularnog radnog vremena i mojih klijenata kojima se zahvaljujem na strpljenju i razumijevanju i na njihovoj podrsci. Hvala mojoj porodici koja je moja podrska dugi niz godina. Hvala mojim curama koje znaju za sve moje uspone i padove i promjene raspoloženja Hvala mom treneru Rifet Riki Hukelic za svaku minutu za svaki potez koji si mi pokazao. Hvala mom nacelniku Aldin Sljivo..mojoj opcini Kakanj koja je jednim djelom spozorirala mene na ovaj odlazak SVJETSKO TAKMICENJE . Frizerlad Vitez i on vec 2 put djelom sudjeluje u mom finansiranju . i naravno moj zlatni sponzor ..JA……OMC.. 15.09…je moj prvi izlazak i šišanje na lutki…a meni jako bitan je ponedeljak 16.09..tada radim na svojoj lutki na kojoj treniram 5 mjeseci (samo 3 dana nisam radila na njoj) nadam se da cete biti moja podrska u mislilma….VOLIM VAS SVE”, napisala je Adisa Smolo Ahmetović.