Javna rasprava i javni uvid: Regulacioni plan ˝Romsko naselje Varda˝

upIz Općine Kakanj obavještavaju javnost, mjesne zajednice, javna preduzeća, ustanove, privredne subjekte, građane, udruženja građana, političke partije i druga zainteresovana lica, da je u toku Javna rasprava i javni uvid u Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝ i Nacrta Odluke o provođenju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝ i ista će trajati do 30. maja 2014. godine.

Centralna javna rasprava će se održati 27. maja 2014. godine (utorak) sa početkom u 13.00 sati, u sali Općine Kakanj (Alije Izetbegovića 123), saopštila je službena stranica Općine.

Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝ i Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝  su izloženi u prostorijama Službe za privredu, urbanizam i zaštitu okoline, na oglasnoj ploči Općine, a mogu se vidjeti i ovdje:

Nacrt Odluke o usvajanju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝

Nacrt Odluke o provođenju Regulacionog plana ˝Romsko naselje Varda˝

1_stanje2_projekcija

Svi učesnici javne rasprave svoje prijedloge, mišljenja i sugestije u period javne rasprave mogu dostaviti u pismenoj formi nosiocu pripreme plana.