Izbori u OO DF Kakanj: Izabran predsjednik i članovi Općinskog odbora

Općinski odbor Demokratske fronte Kakanj obavještava javnost da je verifikacijom rezultata od strane Predsjedništva Demokratske fronte okončan i proces unutarstranačkih izbora u OO DF Kakanj.

Na izbornoj skupštini održanoj 10.09.2017. izabrani delegati su birali predsjednika OO, ovom prilikom je izvršeno i glasanje za članove Općinskog odbora Demokratske fronte Kakanj koji će u narednom periodu djelovati u sljedećem sastavu:


– Nusret Muslić – predsjednik
– Midhat Delić član OO
– Sedmedin Amiđić član OO
– Duno Tica član OO
– Adi Kubat član OO
– Marina Obralija član OO
– Senaid Begić član OO
– Jasna Begovac član OO
– Jasmin Bukvić član OO
– Armina Fejzović član OO
– Savo Terzić član OO

Dana 29.09.2017 god. održana je prva konstituirajuća sjednica novoizabranog saziva OO DF Kakanj . Na istoj sjednici konstatovano je da nakon uspješno okončanih procesa revizije članstva i restruktuiranja mjesnih odbora, OO DF Kakanj nastavlja sa realizovanjem zacrtanih ciljeva iz plana i programa rada za 2017. godinu i ovom prilikom poziva sve svoje članove i simpatizere, građane i građanke općine Kakanj, da se aktivno uključe u rad Demokratske fronte i da zajednički radimo za opće dobro i prosperitet.
Na istoj sjednici izabrani su delegati koji će prisustvovati Izbornoj skupštini DF ZDK zakazanoj za 08.10.2017 god.  Na zakazanoj sjednici bira se predsjednik KO DF ZDK i članovi KO DF ZDK.