U petak 25. januara. 2019, počeo je sa radom Market Tiron Brežani.

Market Tiron Brežani se nalazi u ul. Brežani 117, kod O.Š. “Omer Mušić”.

Za otvorenje Marketa, bila su pripremljena iznenađenja u vidu specijalnih popusta, nagrada i degustacija proizvoda poslovnih partnera.

U ponudi se nalazi veliki broj prehrambenih  i neprehrambenih artikala po veoma povoljnim cijenama.

TIRON d.o.o., Kakanj, je porodična firma sa dugogodišnim iskustvom u vele i malo trgovini, kao i u sektoru ugostiteljstva.

Preduzeće posluje sa preko 1000 klijenata u domenu veleprodaje na prostoru cijele BiH. Na svom lageru posjeduju preko 3000 artikala roba široke potrošnje u svakom trenutku dostupne klijentima. Generalni su zastupnici i distributeri Coca-Cole, Carlsberga, Stobi vina, Vitinke, Bavarie…

Za potrebe svojih klijenata, razvili su repektabilan vozni park, kako bi uredno mogli realizovati sve narudžbe klijenata.

Preduzeće u svom sastavu posjeduje i mrežu maloprodajnih marketa, čije lokacije su brižljivo pozicionirane ,kako bi bili što bliže kupcima, na adresama; Londža 81, Zenica, Selima ef. Merdanovića bb, Kakanj, Karaulsko polje bb, Kakanj i Brežani 117, Kakanj.

Posebnu pažnju posvetili su i sektoru ugostiteljstva i razvili prepoznatljiv brend koji obilježava ugostiteljske objekte: Motel TIRON Kakanj Restoran Tiron Haljinići, Kakanj i Restoran Tiron Vrtlište, Kakanj.

Pored navedenog, u svom sastavu TIRON d.o.o. posjeduje i pekaru, kao i pakeraj za asortiman HORECA proizvoda. 

“Dođite i uvjerite se u kvalitet, raznovrsnu ponudu i veoma niske cijene.”, poručuju iz “TIRON” d.o.o.