Uskoro u Kaknju LED full color displej dimenzija 4×3 metra

Kakanjska Firma AVA Star je odjučer zvanični i ekskluzivni zastupnik za Bosnu i Hercegovinu svjetski priznatog proizvođača LED displeja svih formata – ERALED.

“U sklopu naše nedavne posjete Kini i sajmu u Šangaju ostvarili smo prve pregovore o zastupništvu na teritoriju BiH, a nakon mjesec dana pregovora danas je sklopljen zvanični ugovor između ERALED i AVA Star. Ključni segment pori pregovorima i razlog sklapanja ugovora je ista orijentacija ka poslovanju obje strane – kvalitet ispred svega.”

ERALED proizvodi LED displeje svih formata, vrhunskog kvaliteta i garancije i preko 5 godina, svih rezolucija a posebno velikih formata koji su prisutni u svim modernim gradovima svijeta.

AVA Star će zastupati ERALED na BH tržištu u vidu prodaje, instalacije i održavanja LED displeja. Ovi displeji vrhunskog kvaliteta su prisutni u metropolama širom svijeta, na nekim od najmodernijih sportskih stadiona, na velikim koncertima itd.

“S ponosom najavljujemo da će za oko 90 dana prvi ERALED full color LED displej formata 400×300 cm biti postavljen u našem Kaknju, što će našem gradu pružiti sasvim novu dimenziju a našim privrednim i sportskim subjektima kao i institucijama ponuditi novi, moderan i veoma učinkovit način reklamiranja.”, saopšeno je iz ove firme.

Novi displej bi trebao biti postavljen na lokaciji ispred pošte.