Prilika za posao: SIM-Komerc d.o.o. Kakanj traži radnike u proizvodnji

SIM-komerc d.o.o. Kakanj raspisuje konkurs za prijem uposlenika za rad u proizvodnji.

Sve prijave poslati na mail info@simkomerc.com ili dostaviti lično u sjedište firme.

SIM-KOMERC d.o.o. Kakanj je proizvodno-prometno preduzeċe osnovano 1991. godine u Kaknju, Bosna i Hercegovina. Osnovna djelatnost preduzeċa je posredovanje i trgovina na malo i veliko građevinskim materijalom, elektro opremom, sanitarnom opremom, željeznom robom, instalacijskim materijalom, opremom za vodovod i grijanje, tehničkim i specijalnim plinovima i drugim materijalima i robama.

Pored trgovine bave se proizvodnjom fasadnog materijala koji uključuje: Tiplove za fasadu sa ekserom 7cm, 10cm, 12cm, 14cm i 16 cm, tiplove za fasadu jelka 7cm, 10cm, 12cm, 14c, 18cm, lajsne kutne za fasadu 10x10x2500mm i 10x15x2500mm, Okapne lajsne za fasadu. Također proizvodimo kutije za struju fi 60, fi 78 i 100x100cm. Pored navedenog proizvode i PVC podloške i klocbruke za Pvc i Alu stolariju kao i nogice za namještaj.

Bavie se i izvođjenjem građevinskih radova kao i izvozom i uvozom građevinsnog materijala iz Turske, Kine i Malezije, ključujući fasadnu mrežicu i PVC i Metalne kablovske kanalice Preduzeċe uspješno obavlja svoju djelatnost na domaċem kao i regionalnom tržistu zahvaljujuċi povjerenju i porodičnim vrijednostima u poslovanju, sposobnosti uposlenika i timskom radu i naravno tradicijom dugom preko 20 godina. Njihovi poslovni partneri su iz Bosne i Hercegovine, Kine, Hrvatske, Srbije, Slovenije,Turske, Malezije i drugih zemalja regiona.