Novo iz kakanjske kompanije AVA Star: Standardna garancija na sve svijetleće reklame i ostale proizvode s rasvjetom 60 mjeseci

SPONZORISANO

Kakanjska kompanija AVA Star postoji već nekoliko godina, a iza sebe imaju niz uspješnih projekata i već su se etablirali kao jedni od lidera na poljima izrade svijetlećih reklama, scenografija, kvalitetnog printa…

Pripremili su nam novosti za 2020. godinu. Naime, od januara 2020. godine standardna garancija na sve svijetleće reklame i ostale proizvode s rasvjetom je 60 MJESECI! Tim povodom, iz ove kompanije su se obratili kupcima:

“Cijenjeni kupci,

Kao što znate, mi u AVA Star smo, vođeni motom ‘tamo gdje je kvalitet ispred svega’, od samog početka našeg poslovanja poseban i prvi akcenat stavljali na kvalitet svega što proizvodimo. Tako je minimalna standardna garancija na svijetleće reklame kao i ostale proizvode s rasvjetom do sada bila 24 mjeseca.

Sve komponente koje ugrađujemo krasi vrhunska kvaliteta, ali ovog puta smo otišli dalje.

Od januara 2020. godine standardna garancija na sve svijetleće reklame i ostale proizvode s rasvjetom je 60 MJESECI!

Da bismo to postigli u naše proizvode s rasvjetom ćemo ugrađivati GOQ LED rasvjetna tijela sa SAMSUNG LED čipom proizvedena u J. Koreji, a koje će napajati MEANWELL LED napojne jedinice proizvedene na Taiwanu.
Radi se o dva proizvođača koji spadaju u sami vrh svjetskog kvaliteta među proizvođačima LED komponenti.

Do sada smo ove komponente ugrađivali samo na posebne zahtjeve kupaca, ali od ovog trenutka 60 mjeseci od dana ugradnje dajemo garanciju na sve proizvode s rasvjetom!

Uvjerite se u vrhunski kvalitet bez premca.

Tamo gdje je kvalitet ispred svega – AVA Star!”