Najbolji u gradu: Jeste li probali domaći hljeb pekare “Amfora” Kakanj?

1536

Hljeb je osnovna hrana pripremljena od tijesta, brašna i vode, koje se obično peče. Spada u jednu od najstarijih umjetnih namirnica, a vrsta brašna i drugi sastojci variraju, kao i način pripreme. Kao rezultat toga, vrste, oblik, veličine i teksture hljeba razlikuju se širom svijeta.

Hljeb se služi u raznim oblicima uz bilo koji obrok u danu i predstavlja jednu od najvažnijih namirnica.

Zato je bitno da vaš hljeb bude prirodan i ukusan.

Hljeb pekare Amfora izrađen je po jednom od najstarijih recepata. Kuha se ručno i bez aditiva, tako da ostaje prirodan. Jedna od glavnih karakteristika je da zadržava svježinu.

Najbolje o proizvodu govori potražnja za njim, a hljeb pekare Amfora sve je više tražen u svim krajevima naše općine.

Posjetite pekaru Amfora na novoj lokaciji u ulici Alije Izetbegovića, na maloj cesti – odmah do pizzerije Amfora, a možete ih i pozvati na broj 061 213 444.