Nagradna igra: Osvojite slatki poklon paket tradicionalnih poslastica kakanjske firme “Bi-En”

SZR “Bi-En” Kakanj (osnovano 1999.) je porodična firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom raznih tradicionalnih poslastica kao što su razne vrste Rahat lokuma, tahan halvi, žele bombona i mnogih drugih. Ova firma nastoji istinski očuvati tradiciju i svi proizvodi od sastojaka pa do recepture su u potpunosti domaći.

Ova firma je nakon 19 godina uspješnog rada stekla prepoznatljiv i kvalitetan brend koji se uspješno prodaje širom naše države. Kvalitet “Bi-En” Rahat lokuma dokazuje i zlatna medalja sa ZEPS-a koju je ova firma dobila za svoj Rahat Lokum “Orijent” koji je mix 5 sastojaka (smokva, orah, grožđice, oblatna i kokos).

“Bi-En” Kakanj u suradnji sa Kaportal.ba poklanja 2 poklon paketa 100% domaćih tradicionalnih proizvoda vrhunske kvalitete.

Da bi obradovali sebe i svoje najdraže ovim proizvodima potrebno je da u komentaru ispod ovog posta na Facebook stranici odgovorite na pitanje:

Koje je godine osnovan “Bi-En” Kakanj?

Također je potrebno označiti minimalno jednog prijatelja/prijateljicu sa kojima ćete uživati u ovim poslasticama i podijeliti članak na vašem profilu.

2 najsretnija čitatelja ćemo izvući putem servisa random.org u petak, 2.2.2018. godine.