Kakanjska firma “AVA star” radi scenografiju za studio televizije N1

Kakanjska firma “AVA star” jučer je potpisala ugovor s N1 televizijom oko izrade novog studija. Nakon što su odradili nekoliko studija za TV1, ovo je još jedan korak naprijed za ovu firmu.

AVA Star je jedina firma iz BiH koja je pozvana da dostavi ponudu za izradu nove scenografije za N1 TV.

Pored ove kakanjske firme firme pozvane su bile firme koje se bave izradama scenografija iz Hrvatske i Srbije.

“Nakon detaljne razrade projekta naša ponuda je prihvaćena kao najkvalitetnija , što nas čini izuzetno ponosnim. Ovo je najveći projekat na kome smo radili i uveliko premašuje projekte koje smo radili sanašim partnerima TV1. Ipak, upravo su projekti s TV1 dali najbolju referencu da bi ušli u razmatranje kao jedan od ponuđača za ovaj veliki projekat. S radovima smo već krenuli a sve će, prema ugovoru, biti spremno za emitiranje početnom oktobra. Ponosni smo što smo nosioci ovako velikog projekta kojeg nam je povjerila jedna od vodećih news TV kuća ne samo BiH nego cijelog regiona, što je svakako N1.”, kazao nam je direktor ove firme, Vahidin Goga.

“Smatram da je naša poslovna politika, koju vodimo od početka, bez obzira radilo se o malim ili velikim projektima i od koje ne odustajemo ni najmanje, jedina ispravna i koja daje rezultate. Politika da je jedino kvalitet mjerodavna jedinica kvaliteta poslovanja, politika da samo zadovoljan uposlenik može dati rezultate kojima je zadovoljan poslodavac, da su isključivo najkvalitetniji materijali i najkvalitetnije tehnologije put do zadovoljnog klijenta. Konstantno ulažemo u novu opremu, vrhunske alate, edukaciju, širenje kapaciteta i to je put koji nas vodi u konstantan rast poslovanja. Mi smo još uvijek mala firma, još uvijek nam puno toga fali i teško da cemo ikad doći do nivoa da kažemo da je to sve što želimo, ali sve dok u zajedno radimo u firmi u kojoj smo svi sretni, podjednako mi kao i naši klijenti, to će biti dovoljno. Da li će to značiti 5, 10 ili 50 uposlenih to je najmanje bitno.”, dodao je Goga.