FOTO/VIDEO: “Nova trgovina-S” gradi novu stambeno-poslovnu zgradu u Kaknju

Nakon uspješne realizacije prve stambeno-poslovne zgrade “UŠĆE”, kakanjska firma “Nova Trgovina – S” gradi još jednu stambeno-poslovnu zgradu u Kaknju.

Riječ je o stambeno-poslovnom objektu “VILA” koji se nalazi u ul. 309. brdske brigade, pored Spomen parka rudarima, iznad zgrade NTV IC, što je veoma atraktivna lokacija u našem gradu, a pri tome veoma mirno i zdravo okruženje, u čijoj neposrednoj sredini postoje dva parka,osnovna škola, zgrada Opštine, zgrada MUP-a, Dom zdravlja, itd., čime je objekat pogodan budućim stanarima svih uzrasta.

Ono što dodatno pogoduje stanarima je to što će objekat posjedovati lift, te pristup u zgradu kroz 3 ulaza, koji povezuju suteren, prizemlje i četiri sprata.

U zgradi će se nalaziti 36 stanova kvadrature od 41 do 68 m2, a cijena je 1350 KM – 1500 KM po m2, sa uračunatim PDV-om. Stanari će također imati pogodnosti prilikom kupovine garažnog mjesta, u garaži koja se nalazi u suterenu objekta.

Objekat će se zagrijavati iz sistema gradskog centralnog grijanja sa zasebnom podstanicom koja će obezbjediti maksimalan efekat. Iskustvo na zgradi “Ušće” je pokazalo da uz upotrebu vrhunske stolarije sa troslojnim staklom, termoizolacije krova mineralnom vunom  i termofasadom od 10cm prosječni mjesečni trošak za zagrijavanje 1,50 KM po m2.

Objekat je projektovan tako da svojim izgledom i arhitekturom, te izborom materijala kojim se gradi ne naruši već postojeći ambijent i okruženje u kojem se nalazi.

Ukoliko želite da budete dio takvog okruženja i obezbjedite sebi udoban, moderan i topao dom obratite se u Novu Trgovinu – S na broj telefona 061 241 657, lično u prostorije firme, Facebook stranicu https://www.facebook.com/NovaTrgovinaKakanj/ ili na e-mail info@novatrgovina.ba.